Blue Flower

Lieksan Pursiseuran tukikohta sijaitsee Pielisellä, Liklamon saaressa. Lieksan satamasta sinne on 7,3 merimailia eli 13,5 kilometriä. Sijainti on lad. 63 15,45 P, long. 29 49,9` I. Alueella sijaitsee päärakennus, saunarakennus ja tarvikevarasto. Tukikohta on myös merkitty merenkulun turvasatamaksi. Tukikohdan käyttö on sallittu vain yhdistyksen jäsenille. Tuleminen Liklamoon on helppoa, koska laituripaikkoja on noin 4 - 6 veneelle veneen koosta riippuen myös ns. keularantautuminen on mahdollista.

{mosmap width='400'|height='200' | lat='63.15,45' | lon='29.49,9' }

Kuvassa oleva päärakennus sisältää tupakeittiön ja grillikatoksen. Päärakennuksessa on hyvät suojaiset mahdollisuudet ruuanvalmistukseen ja oleiluun. Päärakennuksen läheisyydessä on kylmäkellari ja savustus-/nuotiopaikka, jossa on mukava kesäisellä ilmalla valmistaa ruokaa ja katsella kaunista Pielistä.

Kuvassa on saunarakennus, jossa kaksi henkilöä pystyy majoittumaan tarpeentullen. Vuonna 2009 saunarakennusta korjattiin ja nyt se on siinä kunnossa, että siinä voi hyvillä mielin saunoa.

Savustus- ja nuotiopaikka löytyy päärakennuksen alapuolelta, aivan rannan läheisyydestä. Nuotiopaikalta on kaunis näkymä Pieliselle.