Liklamon Säännöt

1. Kirjaa itsesi ja veneesi välittömästi saavuttuasi vieraskirjaan.
  2. Tukikohdan käyttömahdollisuudet ovat tasavertaiset kaikkien jäsenten kesken.
  3. Tukikohta ei ole tarkoitettu jatkuvaan oleiluun, eikä tiloja voi varata esim. viikonlopuksi viemällä varusteita mökkeihin ja poistumalla paikalta. Liklamo ei ole kenenkään kesämökki.
  4. Mahdollisen ruokailutilojen ja saunan käytön jälkeen jokainen tyhjentää tilat omista tavaroistaan ja siistii paikat välittömästi, ajatellen seuraavaa tulijaa.
  5. Jokainen vie mennessään tuomansa roskat sekä lasi- ja metallijätteet.
  6. Jos seuran viiriä käytetään, viimeinen lähtijä laskee viirin. Lipun käyttö tarvittaessa.
  7. Laituriin kiinnitytään järkevästi, jotta muitakin mahtuu rantautumaan.
  8. Polttopuupisteet saunalla ja grillipaikalla pidetään täynnä, eli jokainen käyttäjä täyttää käyttämänsä verran.
  9. Jos tukikohdassa on yöpyjiä, muut välttävät tarpeetonta melua ja häiriötä. Huomioiden erityisesti myös pienimmät ja heidän tarpeensa.
  10. Jäsen jolla on mukana mökkivieraita on myös oltava jatkuvasti paikalla.
  11. Alueella noudatetaaan muutoinkin yleistä järjestystä ja siisteyttä.

Liklamon avainmaksut:

Avaimen lunastus 20 €, avaimet lunastetaan sihteeriltä.

Palautuksen yhteydessä hyvitetään avaimesta 10 €, edellyttäen että edellisen vuoden jäsenmaksu on maksettuna.